Nöden och dom där lagarna

24 Maj

Sen igår (tror jag?) har vi slut toalettpapper. Sedan samma tidpunkt har vi istället hushållspapper för de ändamål toalettpappret vanligtvis är till för. Inte minst för att hushållspapper är dubbelt så dyrt finns det anledning att skyndsamt införskaffa den riktiga varan så att säga. Så går jag och handlar. Jag kommer hem med flingor och mjölk. Toalettpapper? Näpp. Så kan det gå ibland.

Idag fick jag snällt arbeta hemifrån efter lunch. Det gick bättre än förväntat (jag jobbar faktiskt som bäst på, just det, jobbet). Jag var nämligen tvungen att släppa in en skåning som skulle se till att vi blev av med dom där fjärilsdjuren i köket som vi trodde att vi blitt av med för gott för ett tag sedan, men som hipsvips dök upp igen Måttet rågat, jag ringde en sanerare. Nu är det banne mig sanerat, och jag kastade en svart sopsäck full med torrvaror. Jag skrattade gott för mig själv när sanerargubben sa att jag inte behövde kasta sockret eller fullkornsprodukterna, för de är de inte intresserade av. Håhå, skrockade jag och tänkte att han minsann inte känner till våra bevingade ovänner. De gillar socker, bland annat florsocker och bitsocker. Och fullkorns-couscous och pennepasta. Man får inte vara kräsen, antar jag.

Annonser

Ett svar to “Nöden och dom där lagarna”

  1. carin forssell 24 maj, 2012 den 09:30 #

    Glasburkar är bra om man vill mota små djur, men Å andra sidan små djur finns det alltid. Hushållspapper är våtstark, visst det går inte sönder när man torkar sig därbak, men det kan istället bli stopp i toan – men ni har ju vaktmästare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: