Kul och inte så kul

26 Apr

Kul idag – Granits kundkväll. Jag fick med mig Jonas (efter en hemsk sushiupplevelse, rullarna var övertäckta med wasabisås. Det vill säga pepparrotssås. HURRRV!) till affären, vilket var tur för jag hade inte fått med mig allt själv. Det blev en sänglåda (en sån där fiffig på hjul som man tjoffar under sängen och gör att det gör det så mycket enklare att dammsuga, och det vill man ju att det ska bli), lite burkar (se bild nedan!), en kruka, en trälåda, presentpapper (hittills har vi slagit in saker i tidningspapper, pappers/miljösparande men kan ge ett rätt risigt intryck, särskilt när det lätt går hål i det skraltiga tidningspappret), finfin tejp till det och så har jag köpt en ny morgonrock! Håhå jaja. Har det varit löning så har det.

Jo – och så till det som inte var så kul. Plantera om en blomma. Urrrrrrk. Jag gillar bokstavligen talat inte att ha jord under naglarna. Jag vill inte ha någonting alls under naglarna. Särskilt inte jord/sand. Som vanligt när man gör saker man inte gillar så går det mer eller mindre åt skogen med något. Denna gång sprack botten på jordpåsen. På spisen. Jajajaja, man ska väl inte stå över spisen och pyssla, men vi har inte så stor bänkyta i vårt kök. När vi får ordning på balkongen ska jag förflytta mitt jordande dit. Jag kan passa på att ge en blomuppdatering – de flesta ser ut att må bra, men den där Mårbackapelargonen och jag är nog ingen bra matchning. Den ser rätt ledsen ut faktiskt, kanske på grund av att jag inte har någon aning om hur man ska vattna den eller var den trivs. Men jag och dom där svärmorstungorna – vi är som gjorda för varandra! Hallelujah!

 

Annonser

Ett svar to “Kul och inte så kul”

  1. carin forssell 28 april, 2012 den 10:08 #

    Perlagonior ska inte vattnas så ofta, behöver vatten kanske var tredje dag. Tycker om att stå ute på balkongen på sommaren. Skydda dock blomman från hetväggen och vattna lite oftare, men låt den torka upp mellan vattningarna.
    Godnatt
    Carin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: