Tillbaka!

28 Mar

Tillbaka från det friterande varma Thailand. Jag har inte bestämt mig än om jag tycker att tiden gick snabbt eller långsamt, men skönt var det i alla fall att åka iväg. Ditresan var betydligt jobbigare än hemresan. En tjockis med oerhört stark stämma satt precis bakom i det trånga planet. När han rörde på sig skakade min stol, han var nämligen så stor att han liksom satt fast mellan mitt och sitt säte. Med andra ord kunde jag inte böja bak min stol i bekvämt sitt-ligg-läge. Han var dessutom väldigt pratglad och konverserade med sin stolsgranne hela natten. HELA natten. Samtliga som satt omkring honom kunde därmed inte sova på hela natten. Han pratade dessutom så högt på Göran Persson-svengelska att alla fick veta precis vad han har haft för sig under hela sitt vuxna liv. Intressant, men inte värt en förlorad natts sömn.

Nå, här bjussar jag på lite bilder!Bild

Bild

Dom hade gris-tjurar på ön Koh Chang. Exakt samma färg på skinnet. Inte så lämpligt när det är 35 grader och fullt solsken kan man tycka. Ungefär lika olämpligt som att vinterbleka svenskar lägger sig som en klubbad säl på stranden mellan nio och fyra och struntar i solskyddskräm.

 

Bild

När jag kom hem väntade blommor och choklad! Och som ni kan skymta i bakgrunden besked om skatteåterbäring, hallelujah! (Och som inte syns i bilden men som står alldeles utanför – ihopskrumpna plättar i luften…jag måste ge min faster rätt i sitt fräcka påstående att växten inte skulle leva länge. Jag försvarar mig med att jag inte på något sätt var inblandad i uttorkningen! Nu siktar jag på svärmorstungor…)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: