I sakta mak

21 Nov

Målaren har gjort sitt i lägenheten (inklusive att kladda ner hela diskbänken med färg), på torsdag vankas parkettslipning. Man får nog vara rätt naiv om man tror att slipningen ska kunna rädda det stackars golvet. Nåja, finare blir det! Jag ska försöka se till att städfirman kommer och gör sitt på fredag, så att vi kan ta vid under helgen.

Jonas och jag var ute på äventyr med skåpbil i centrala Stockholm igår. Vi fräste utefter flådiga gator på Östermalm, Surbrunnsgatan, den för cyklister livsfarliga Seavägen, Surbrunnsgatan igen (mitt fel, jag lider av höger-vänsterblindhet och håller därmed inte Tina Törner-kvalitet som kartläsare), en Olof Palmeväg, Vasagatan, [Här ville vi svänga upp på Centralbron-eller-vad-den-nu-heter, men den var avstängd och givetvis finns inga hänvisningar om var man ska komma upp på bron istället, som stämmer in med förekomsten av information via skyltar i fjollträsks kärna. Alltså totalbrist], upp mot Kungsholmen, Vasagatan igen, ett varv runt Sheraton och tillbaka på Vasagatan, genom Gamla stan, mot Slussen, rundade Södermalm och så till Hammarby sjöstad. Rutten blev inte i ordning nu men det var ingen ordning på våran framfart i trafiken heller. Efter det tog vi en räsertunnel genom Årsta och upp på E4:an. Tacka vet jag denna fantastiska turboväg full av skyltar som guidar en på vägen. På nolltid var i den mörkblåa hög(er)borgen Täby.

Vi har alltså hämtat upp finfina saker vi spanat in på Blocket. Jag ska återkomma med bilder på lägenheten när möblemanget har kommit någorlunda på plats. Då ska ni samtidigt få se de smått förskräckliga förebilderna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: