Ordning och reda är svårt att hitta

2 Nov

Jag har ju glömt att säga allt positivt med den nya lägenheten! Joni, här kommer en finfin grej:

Det finns kryddhyllor/specerihylla/vaddetnukallas i köket! Hurra! Det är ju hur smart och bekvämt som helst. Synd bara att de som finns i lägenheten är i ett sånt skick att man inte skulle vilja stoppa något där som man sedan stoppar i munnen…

Efter mycket surfande har jag nu hittat en bygg-grossist som säljer nya finfina lådor till privatpersoner. Märket måste nämligen vara REDA Lyx för att passa in i skåpet. De var allt annat än billiga med tanke på vad det är – lite plast. Hade det varit glas hade jag varit mer förstående. Nåjanåjanåja. Överväger att göra ett försök att övertala hyresvärden att de måste ordna detta åt oss. Innan jag lämnar det skamlösa förslaget borde jag tänka igenom om det finns mer omfattande saker i lägenheten som jag tycker att dom borde firra, och så får jag prioritera att tjata om det. Jag tänker så här att om jag gapar efter för mycket mister jag hela middagen.

Och jo, på tal om något annat som är hur bra som helst – även det i köket – det finns ett hederligt gammalt skafferi! Jag tycker det är helt tokigt förbluffande konstigt att det inte finns ett redigt skafferi i nya kök som byggs. Precis som med plastlådorna är även hyllplanen i skafferiet i unket skick (köket har ju trots allt inte åtgärdats sen det byggts, det vill säga på 50 år nu…det sätter sina spår).

To be continued…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: