Kort semesteråtergivelse i bilder

22 Jun

Jonas simmar glatt i Växjövattnet. Vi andra satt mest och doppade fötterna vid bryggan. Det tills någon utbrister ”men vad har du på foten Maria?”, följt av skrik och fossingar snabbt uppryckta ur vattnet då någon inser att det är en igel som är ute efter sen lunch.

Jonas kikar in i syster Linas vänners/grannars hus på Gotland. Huset är från 1500-talet, luktar tjära och lockar till sig många fotograferande turister. Däribland jag. Men det som går upp för en är ju hur små vi har varit en gång i tiden. Nu när vi har tillgång till hambörgare och gottesaker och inte lever på kornmjölsgröt och en och annan saltfläskbit har vi växt på både gott (längden) och i flott (bredden).

Tadaa! Jonas och pappa Thomas avnjuter ”hemmagjord” Gotlandsglass (låt er inte luras av Thomas tomma glassbägare, han fick sen!).

Utsikten från det härliga, supersköna och vackra strandhuset vi bodde i några dagar i Spanien. 30 plus i temperatur, ingen vind och med lite chokladwienerbröd i magen mådde jag gott. Så gott att jag slumrade till rätt ofta när jag låg i schläsongen jag tagit kortet ifrån…

Amanda ser ut över bollhavet från pappas mage. Jag har en rätt festlig videosnutt från när hon hoppas studsmatta men som vanligt går de inte att ladda upp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: